210 6845302
6944 587573

Λίγα Λόγια

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1974.

Το 1992 μετά την αποφοίτησή μου από το 3ο Γενικό Λύκειο Χαλανδρίου έγινε η εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με την διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων από όπου αποφοίτησα το 1998. Το 2005 ξεκίνησα να εργάζομαι στην Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Halsinglands Sjukhus της Σουηδίας. Κατά την παραμονή μου στην Σουηδία παρακολούθησα τα εκπαιδευτικά προγράμματα “Basal Ultraljudskurs i Gynekologi och Obstetrik” (Το υπερηχογράφημα στην Γυναικολογία και την Μαιευτική) στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου της Lund και “CTG i Obstetrik” (To Καρδιοκοτογράφημα στην παρακολούθηση της εγκύου) από τον καθηγητή Ingemar Ingermasson.

Το Σεπτέμβριο του 2007, έγινα δεκτός μετά από διαδικασία επιλογής να συμμετάσχω στην πρώτη σειρά προκήρυξης τους Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή» από την Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησα με βαθμό «Άριστα» (9,35).

Το 2008 μετά από επιτυχή παρακολούθηση του Διεθνούς Σεμιναρίου Μαιευτικού επείγοντος ALSO δέχθηκα την πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής να συμπεριληφθώ στην Ομάδα των Εκπαιδευτών του Σεμιναρίου ALSO.

Συμμετείχα στην εκπόνηση του συγγράμματος «Γυναικολογικό Επείγον» (Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας 2012).

Από το 2006 είμαι μέλος της Σουηδικής ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων (SFOG) και από το 2010 πάρεδρο μέλος της Εταιρείας Γονιμότητας της Δανίας (DFS).

Είμαι κάτοχος των διπλωμάτων «Profficiency Cambridge» και «Profficiency Michigan» της Αγγλικής γλώσσας, «Mittelstuffe» της Γερμανικής και κατέχω άριστα την Σουηδική.

lampros.dimolenis@gmail.com